fredag den 9. november 2012

BestTellers - modern storytelling




_ Hello! _
Jeg har lige været i praktik hos BestTellers i uge 44 og jeg elskede det simpelthen, - så meget så det kunne være et fremtidigt job for mig! Jeg fik æren af at få lov at fortælle min egen historie på scenen, og det var grænseoverskridende med et pift af et adrenalin-boost :-)
 BestTellers er Danmarks eneste scene for historiefortælling. Til jer historieglade folk er der her oplysninger om alt det I bør vide om det ;-)

BestTellers scene
BestTellers er Danmarks førende scene for professionel historiefortælling. BestTellers præsenterer gribende, tankevækkende og altid underholdende fortælleshows med de bedste danske og udenlandske fortællere. BestTellers er også hjemsted for de legendariske Story Fight Nights, hvor Danmarks skarpeste fortællere, stand-up komikere og skuespillere battler på improviserede historier.
BestTellers ligger på Krusågade i hjertet af Vesterbro. Scenen er speciel, fordi den som sagt er den eneste scene for historiefortælling i Danmark, men den er dog også international. F.eks. var engelske Cat Weatherill (youtube hende) på besøg fra England og fortælle en historie. Det samme var to franskmænd fra Congo.
De fleste danske fortællere derinde er også skuespillere.
Hjemmesiden
http://besttellers.dk/  (Her kan du læse om BestTellers fortællere og lytte til deres historier på podcast helt gratis og en hel masse andet sjovt!) Tag et kig, - du vil ikke fortryde.
Her er min yndlingshistorie fra deres podcast: http://besttellers.dk/06_Kasper_Soerensen_Den_blaa_doer_Podcast.mp3
Historien handler om en gammel dame og en hemmelig dør, som du ikke må åbne. Tør du se hvad der gemmer sig bag den?

Fortælleraftener:
Hver torsdag aften fra 20:00-22:00 bliver der holdt Fortælleraften på BestTellers scene. For hver gang har de et tema, som du bla. kan læse mere om på deres hjemmeside samt priser og andre informationer.


Her er en lille video backstage på BestTellers, så man kan få et indblik af hvordan der ser ud:

http://www.youtube.com/watch?v=m0rvRJFQ2mY


Scenen: